Acasă Magazine Online Beneficiile utilizarii unui fotoliu rulant in viata unei persoane cu dizabilitati

Beneficiile utilizarii unui fotoliu rulant in viata unei persoane cu dizabilitati

Daca se doreste cumpararea unui astfel de dispozitiv, Tesa Medical aduce, in atentia potentialilor cumparatori aceste variante destul de ofertante.

Tesa Medical

Scaunul cu rotile este unul dintre cele mai cunoscute dispozitive de uz medical, actionat manual sau motorizat, si este conceput si utilizat cu scopul imbunatatirii calitatii vietii unei persoane cu dizabilitati de mobilitate, aducand astfel un plus in ceea ce priveste independenta locomotorie. El se mai numeste si fotoliu rulant.

Care sunt principalele avantaje ale achizitionarii unui fotoliu rulant

Persoanele cu dizabilitati au dreptul la educatie si independenta, de aceea este foarte important ca ele sa se simta incluse in societate, avand parte de toate beneficiile pe care le pot dobandi prin forte proprii, fara sa depinda de vreun ajutor exterior.

Achizitionarea unui fotoliu rulant pune la dispozitie, alaturi de produs, si o serie de avantaje, de care orice cumparator se poate bucura, si anume:

  • scaunele cu rotile permit utilizatorului sa se deplaseze si sa ia parte la activitatile zilnice, fara sa aiba nevoie de asistenta;

  • sunt special concepute pentru a se putea potrivi si manevra in spatii inguste, ceea ce le face ideale si pentru a fi utilizate in interior;

  • pe langa avantajul mobilitatii in spatii interioare, acestea sunt concepute intr-o maniera robusta, putand astfel sa fie utilizate si in exterior;

  • socializarea este o activitate vitala pentru sanatatea emotionala si fizica ale unei persoane, de aceea pentru cineva care se confrunta cu dificultati locomotorii, un ajutor, care sa ii confere independenta si spatiu de desfasurare, reprezinta ideal.

TesaMedical.ro este unul dintre cele mai vizitater magazine online, ce se ocupa cu distribuirea produselor pentru domeniul medical, de la uniforme, la aparaturi performante si de ultima generatie. Acest site pune la dispozitie si optiunea de achizitionare a fotoliilor rulante, lasand cumparatorului variante de alegere, in functie de preferinte. Iata cateva dintre modelele expuse pe site-ul mentionat:

  • scaun cu rotile (fotoliu rulant) ultrausor, pliabil, cu manere rabatabile;

  • scaun cu rotile (fotoliu rulant) ultrausor din aluminiu, pliabil, cu manere rabatabile, sezut 46 cm.

Fotoliu rulant | TesaMedical.ro

Fotoliu rulant

In concluzie, daca se doreste cumpararea unui astfel de dispozitiv, Tesa Medical aduce, in atentia potentialilor cumparatori aceste variante destul de ofertante. Este de mentionat si ca preturile sunt unele accesibile, un lucru important cand vine vorba despre un astfel de aparat.