Acasă Magazine Online 5 motive pentru care trebuie sa ai acasa un tocator de crengi

5 motive pentru care trebuie sa ai acasa un tocator de crengi

aparate de sudura

Daca o curte nu este ingrijita, nu i se curata buruienile, nu i se taie iarba si nu i se aduna crengile uscate, da senzatia de „pustiu”, spunand despre locatarii sai ca sunt nepasatori. Evident ca nimeni nu-si doreste sa lase aceasta impresie asupra semenilor, iar un echipament deosebit de util in acest sens este un tocator de crengi.

Ce se poate face cu un tocator de crengi

Dupa cum arata si numele sau, cu un astfel de echipament se pot toca resturile vegetale provenite din curti sau gradini, scopul fiind acela de a fi eliberat spatiul si de a transforma totul in compost. Iata 5 motive pentru care merita achizitionat un astfel de produs intr-o gospodarie moderna:

  • Spatiu si ordine in propria curte

Oamenilor le place ca in curte sau gradina sa dispuna de suficient spatiu, care sa nu fie invadat de crengi si resturi vegetale ce nu le aduc niciun beneficiu. Un astfel de echipament este util asadar in orice sezon, pentru a indeparta surplusul de verdeata si a crea spatiu in curte sau gradina.

  • Se economisesc bani

Pretul pentru ingrasaminte a crescut mult in ultimii ani. Cei care isi fac acasa compostul necesar pentru solul din gradina economisesc bani, nefiind nevoiti sa mai cumpere fertilizante speciale. Pe site-ul producatorului roman Ruris – Ruris.ro – pot fi vazute si analizate tocatoare de crengi de 2500 W si de 2800 W, deosebit de utile pentru fiecare gospodarie. Produsele pot fi cumparate din reteaua de magazine partenere Ruris, ce numara peste 300 de puncte in toata Romania.

  • Crearea propriului fertilizant pentru sol

Crearea propriului fertilizant pentru sol aduce o satisfactie deosebita in sufletele celor care detin un tocator de crengi. Din resturile vegetale (iarba, resturi de legume sau fructe, frunze, crengi) se poate face cu usurinta compost, iar nutrientii aflati in humus sunt mai usor asimilabili pentru plante.

  • Protectie impotriva bolilor si daunatorilor

Prin utilizarea compostului, structura solului se imbunatateste, iar microorganismele vor putea crea nutrienti si humus, ceea ce inseamna ca semintele de buruieni sunt impiedicate sa germineze.

Tocator de crengi | aparate de sudura | Ruris.ro

Tocator de crengi

  • Responsabilitate fata de mediu

Compostarea reprezinta cea mai veche metoda de reciclare a deseurilor dintr-o gospodarie. Astfel, nutrientii din deseurile organice au sansa sa ajunga din nou in sol. Oamenii dovedesc in acest fel responsabilitate fata de mediul in care traiesc.

Ruris mai produce si aparate de sudura, dar si alte peste 200 de motoutilaje si articole pentru ingrijirea curtii sau gradinii. Portofoliul poate fi accesat pe site-ul producatorului, iar achizitiile se fac de la magazinele partenere.