Acasă Sanatate In ce consta procedura de aplicare a protezelor dentare?

In ce consta procedura de aplicare a protezelor dentare?

Pacientii care au nevoie de o interventie stomatologica de aplicare a protezei dentare, pot lua in considerare Elveto-Dent.ro, o clinica amplasata in Bucuresti, care ofera servicii multiple.

Protezele dentare sunt o modalitate eficienta de inlocuire a dintilor pierduti, astfel incat pacientii sa-si recapete increderea in propriul zambet si sa beneficieze de o structura dentara completa. Structura dentara completa este utila mai ales in procesul de masticatie, pentru ca atunci este nevoie ca mancarea sa fie mestecata in mod uniform, iar toti dintii trebuie sa fie implicati in mod egal.

Pacientii care isi doresc sa-si aplice proteze dentare in sector 2, pot apela la serviciile stomatologice oferite de Elveto Dent, o clinica dentara din capitala.

3 etape de aplicare a protezelor dentare

1. Consultatia stomatologica

In primul rand, pacientul trebuie sa beneficieze de o consultatie stomatologica in cadrul careia sa fie informat cu privire la toate etapele care urmeaza pentru aplicarea cu succes a protezei dentare. Cine nu stie la ce clinica sa mearga, poate lua in considerare cabinetul stomatologic din Iancului, din sectorul 2, Elveto Dent, in cadrul caruia pacientii pot beneficia de multiple servicii stomatologice adecvate nevoilor lor.

2. Procesul de amprentare

In intermediul procesului de amprentare, medicul dentist trebuie sa ia masura exacta a dintilor, astfel incat sa se realizeze o proteza personalizata, care sa se potriveasca chiar si in cel mai mic detaliu cu structura dentara a pacientului.

3. Procesul de fixare a protezei

Dupa ce proteza a fost realizata adecvat pentru pacient, urmeaza ultima etapa, cea de fixare, astfel incat sa nu existe riscul de alunecare din locul in care este amplasata. Tot in cadrul acestei etape, medicul dentist ofera instructiuni cu privire la modalitatea de intretinere si de ingrijire a protezei.

Proteze dentare in sector 2 | cabinet stomatologic din Iancului | Elveto-Dent.ro

Proteze dentare in sector 2

Astfel, pacientii care au nevoie de o interventie stomatologica de aplicare a protezei dentare, pot lua in considerare Elveto-Dent.ro, o clinica amplasata in Bucuresti, care ofera servicii multiple.

Prin urmare, aplicarea protezelor dentare este o modalitate accesibila si utila pentru persoanele care si-au pierdut mai multi dinti din structura dentara, confruntandu-se cu un aspect inestetic. Pentru a-si recapata increderea in propria persoana, pot apela cu incredere la aceasta metoda de completare adecvata a dintilor cazuti, realizata de un medic dentist profesionist.