Acasă Auto Iarna si capriciile sale in ceea ce priveste masinile

Iarna si capriciile sale in ceea ce priveste masinile

Oricand aveti nevoie de servicii de tractari auto in Bucuresti, nu ezitati sa dati de stire angajatilor Alo Tractari.

tractari auto in Bucuresti

Iarna este deja bine instalata in tara. Zapada a fost, s-a topit si va reveni, iar masinile si soferii ar trebui sa fie pregatiti sa-i faca fata. In lunile de iarna, este important sa va mentineti in siguranta atunci cand va aflati pe drum, asa ca ar fi indicat sa urmati cateva sfaturi din partea specialistilor!

Nu puteti fi niciodata sigur ce vreme pregateste iarna in culisele sale. Exista mai multe sanse de accidente in acest moment al anului, spre deosebire de oricare altul, asa ca masina ar trebui sa fie in buna stare pentru a face fata. Mai ales daca plecati la drum lung, ar trebui sa aveti la indemana o lanterna, una sau mai multe paturi calduroase, mancare neperisabila, apa, manusi, o cutie cu nisip, o lopata si o vesta reflectorizanta pentru a fi cat mai vizibil pentru ceilalti soferi.

Dincolo de ceea ce purtati in portbagaj, in tipul iernii ar trebui sa aveti o grija deosebita si de exteriorul masinii. Este ilegal sa circulati cu o masina acoperita de zapada, asa ca ar trebui sa curatati masina de zapada inainte de a porni la drum. Asigurati-va ca parbrizul este curat si nu porniti la drum pana cand ferestrele nu sunt curate, dezghetate si uscate. Nu folositi apa fierbinte pentru a curata gheata de pe parbriz. Poate fi tentant pentru ca ar accelera procesul de curatare, insa poate deteriora serios parbrizul, mai ales daca acesta are unele fisuri, acestea fiind predispuse la extindere sub influenta temperaturilor extreme. In schimb, utilizati un razuitor pentru a va asigura ca indepartati gheata. Ar putea lua ceva timp, insa merita sa fiti in siguranta.

Pregatirea este esentiala pentru a avea parte de o calatorie in siguranta, insa lucrurile nu depind intotdeauna de asta. Orice calatorie, indiferent de sezon, este imprevizibila, motiv pentru care ar trebui sa aveti la cine apela dupa ajutor. Compania Alo Tractari este de mare ajutor tuturor soferilor care au probleme si apeleaza la servicii de calitate in ceea ce priveste tractarile auto sau asistenta rutiera.

Tractari auto in Bucuresti | alotractari.ro

tractari auto in Bucuresti

Oricand aveti nevoie de servicii de tractari auto in Bucuresti, nu ezitati sa dati de stire angajatilor Alo Tractari. O echipa bine instruita se va deplasa acolo unde va aflati si va ajuta la solutionarea problemelor. Site-ul alotractari.ro va sta la dispozitie cu informatii utile despre servicii disponibile si tarife!