Acasă Magazine Online Ce tipuri de acoperis retractabil poti alege pentru terasa ta?

Ce tipuri de acoperis retractabil poti alege pentru terasa ta?

denka-doors.ro

Posibilitatea de a deschide acoperisul astfel incat sa se poata beneficia de razele soarelui si lumina naturala, dar care sa poata fi ulterior inchis, pentru a crea umbra si a proteja impotriva vantului si ploii, reprezinta un atu important, mai ales pentru terasele restaurantelor si barurilor, unde sunt folosite adesea.

Numai ca datorita beneficiilor pe care le ofera, astfel de acoperisuri au inceput sa fie folosite pe scara larga pe verandele, terasele si pergolele caselor. Tocmai de aceea cererea pentru acoperis retractabil in Iasi a cunoscut o crestere considerabila. Acest lucru se datoreaza si faptului ca sunt disponibile si mai multe tipuri de astfel de acoperisuri pentru terase, care sa se potriveasca in situatii diferite.

Care sunt tipurile de acoperis retractabil si unde pot fi gasite in Iasi?

Locuitorii din regiunea Moldovei care isi doresc sa se bucure de terasa lor indiferent de vremea de afara pot apela la serviciile oferite de Denka-Doors.ro, care detine un portofoliu vast de acoperisuri retractabile. Principalul obiectiv al acestor tipuri de acoperis pentru terase si pergole este acela de a avea un spatiu care poate fi acoperit si descoperit in totalitate sau partial, dupa bunul plac.

Tipuri de acoperisuri retractabile care sunt cel mai des folosite pentru terasele si pergolele atat din cadrul localurilor publice, cat si la case, sunt:

  • Pergole retractabile

Pergola retractabila este un tip de acoperis retractabil pentru terase foarte popular, care poate fi atat manual, cat si automatizat. In general, o pergola retractabila este alcatuita dintr-o structura din aluminiu extrudat si o tesatura care poate fi pliata si desfasurata in functie de necesitati.

Denka Doors este unul dintre principalii furnizori de pergole retractabile din Iasi, de diferite feluri – cu structura din aluminiu, fier sau lemn, manuale sau automate, disponibile intr-o mare varietate de culori.

Acoperis retractabil in Iasi | pergole retractabile din Iasi | Denka-Doors.ro

Acoperis retractabil in Iasi

  • Pergole bioclimatice

Principala caracteristica a pergolelor bioclimatice este faptul ca sunt realizate din lamele din aluminiu, spre deosebire de cele retractabile, care pot fi realizate dintr-un material textil foarte rezistent. Acestea permit reglarea automata in functie de dorinte – umbra, lumina, racoare – si chiar se pot inchide singure de indata ce apar primele picaturi de ploaie.