Acasă Diverse Ce metode de promovare online poti folosi pentru a creste vizibilitatea unui...

Ce metode de promovare online poti folosi pentru a creste vizibilitatea unui brand?

StartingUp.ro le ofera acces gratuit la articole pe teme de interes pentru antreprenori, inclusiv despre publicitatea online.

site pentru antreprenori

Promovarea in mediul online a devenit un instrument nelipsit din strategia de marketing a celor mai multe afaceri, din toate domeniile. Prezenta digitala este un deziderat important pentru succesul unui business, asa ca fiecare antreprenor trebuie sa identifice care sunt cele mai eficiente metode de promovare pentru brandul sau.

StartingUp este un site care ofera antreprenorilor informatii de actualitate din mediul de afaceri, printre care stiri, tutoriale, noutati si nu in ultimul rand, ponturi pentru dezvoltarea afacerii, inclusiv articole despre promovarea in mediul digital. Prin aceste articole, persoanele care conduc o afacere pot afla mai multe despre metode de promovare precum:

1. Promovare prin intermediul influencerilor

Tinand cont de faptul ca persoanele de toate varstele petrec zilnic un interval de timp considerabil pe retelele de socializare, promovarea prin intermediul influencerilor a devenit o modalitate eficienta de promovare a brandurilor din diferite industrii. Mai precis, antreprenorul poate incheia contract cu o persoana cunoscuta in mediul online, care va prezenta produsul/serviciul afacerii respective urmaritorilor sai;

2. Google Ads

Pe acelasi site pentru antreprenori, persoanele care vor sa aplice metode eficiente de publicitate in mediul online pot afla mai multe detalii inclusiv despre Google Ads, principiul de functionare al reclamelor pe Google si avantajele acestora. Google este cel mai utilizat motor de cautare, deci reclamele pe aceasta platforma vor oferi beneficii atat brandurilor noi, cat si celor deja cunoscute;

Metode de promovare | site pentru antreprenori | StartingUp.ro

Metode de promovare

3. Optimizare SEO

Optimizarea SEO este o modalitate de crestere a vizibilitatii unui website, pe care brandurile o utilizeaza pentru a aparea in primele rezultate generate de motorul de cautare atunci cand o persoana cauta un produs/serviciu. Prin articole informative, antreprenorii pot intelege cum functioneaza optimizarea SEO si de ce este necesara pentru orice site.

In concluzie, antreprenorii au la dispozitie o multime de instrumente moderne de promovare, dintre care multe sunt accesibile si eficiente, motiv pentru care este important sa ramana la curent cu tendintele de publicitate online. In acest sens, StartingUp.ro le ofera acces gratuit la articole pe teme de interes pentru antreprenori, inclusiv despre publicitatea online.